Yo-Ho Tokyo Black Porter

Cardinal Pub Stavanger

Yo-Ho Brewing Company i Nagano, Japan, markerer med sin Tokyo Black Porter at de også kan brygge lettdrikkelige mørke øl.
Svart farge på ølet altså, høyt og flott lysebrunt skum.
Fin røstet aroma, toner av kaffe, mørk usøtet sjokolade og treverk.
Tørr røstet smak, ikke "robust" men fint balansert, toner av mild kaffe og brente brødskorper, hint av mørk usøtet sjokolade. Moderat humle (tyske Perle). Meget god å drikke.

90/88 5% 35cl

Yo-Ho Aooni

1_120508130_3

Aooni er en India Pale Ale fra Yo-Ho Brewing Company i Nagano, Japan.
Gylden farge, moderat hvitt skum.
Nokså moderat aroma til å være en IPA, noen toner av fruktig og furuaktig humle, et hint av karamell.
Smaken er imidlertid distinkt humlepreget, med en solid bitterhet fra begynnelse til slutt. Toner av grapefrukt og furu. Noe maltsødme, men ikke for mye. Mengden med bitterhumle framstår som helt riktig for en IPA, mens bryggerne gjerne kan være enda mer rundhåndet med aromahumlen i neste batch.

75/46 7% 35cl

Yo-Ho Yona Yona Ale

Cardinal Pub Stavanger

Yona Yona er japansk for "hver kveld" - og så mener da også Yo-Ho Brewing Company i Nagano at dette er en pale ale som du kan drikke hver kveld. Vel, med det ølutvalget vi har på Cardinal er det naturlig om du ønsker å variere litt, men at Yona Yona er god nok til jevnlig inntak, er der knapt noen tvil om.
Dypgylden til rav farge på ølet, moderat hvitt skum.
Behagelig aroma av fruktig humle, massevis av eksotiske og tropiske frukter. 
Forfriskende smak, ikke for søt, ikke for tørr. Moderat malt og rikelig med fruktig humle, men bitterheten er likevel meget moderat. Også her toner av eksotiske frukter. Meget lettdrikkelig. Igjen et japansk øl som har alle forutsetninger for å bli en "sommerslager" hos oss. Og selger det så bra i sommer som vi tror, så tar vi sikte på å ha det tilgjengelig hele året!

78/74 5,5% 35cl

Yo-Ho Suiyoubi No Neko

Cardinal Pub Stavanger

Yo-Ho Brewing Company finner du i Nagano i Japan. Nå er de representert på Cardinal med flere øl, og det mest sommerlette heter Suiyoubi No Neko og betyr noe sånt som "onsdagskatten". Ølet skal altså være brygget spesielt for onsdager, med ambisjoner om å hjelpe deg gjennom resten av uken. Med moderat alkoholstyrke og en lett og frisk karakter bør det være velegnet til formålet - men vi serverer det selvsagt ALLE ukedager. Stilmessig kalles ølet en "belgisk" witbier, men det smaker mest som en krysning av witbier og tysk Kristallweizen.
Lys gul farge på ølet, nesten krystallklart, framstår som filtrert. Moderat til lavt hvitt skum.
Sterk aroma av appelsinskall og koriander, også banan og kryddernellik.
Forfriskende smak, banan, kryddernellik, koriander og appelsinskall igjen. En utmerket "sommerforfriskning" - hele året.

43/50 4,5% 33cl