Classic Gingers Beer

250723904226837652_rpRH0wLU_b

Classic Gingers Beer er brygget av "Browar Belgia" i Polen - som bryggeriets navn så diskret antyder, eies det polske bryggeriet av et belgisk bryggeri, Palm. 
Ølet har en foruroligende mengde kunstige tilsetninger, som kunne få opphavsmannen til den tyske "renhetsloven" til å rotere vilt i sin grav.  La det straks være sagt: målgruppen for "Classic Gingers Beer" er neppe den vanlige øldrikker, men snarere folk som ellers setter pris på smaken av den alkoholfrie brusen / blandevannet "ingefærøl / ginger ale", som selvsagt ikke er noe øl i det hele tatt. Men basisen for "Classic Gingers Beer" ER faktisk øl laget på malt (men ikke humle), selv om det smaksmessig minner mest om det omtalte blandevannet. Så synes du f.eks. "bourbon & ginger ale" er gromme greier: prøv gjerne dette ølet!
Krystallklar gylden farge, med relativt store bobler. Brusende skum som dør helt ut etter en stund. Sterk søtlig aroma av ingefær, glukosesirup og andre kunstige tilsetninger.
Smaken er også meget søt, men ikke vond, i og for seg - men du får altså bare en meget begrenset følelse av at det er et ØL du drikker. Personlig må jeg bare innrømme at dette neppe blir mitt førstevalg!