Litt Informasjon om Ølsmakingene
Alle smakingene består av 5 ølsorter og de blir servert som "halfpint" dvs. 27,5 cl.
Minimumsantall på temasmakingene er 4 personer, og de må bestilles på forhånd.
Du kan regne fra 1,5 til 2 timer på en ølsmaking i moderat tempo.
Alle temasmakingene kan arrangeres med egen Ølguide som følger dere gjennom smakingen, presenterer ølene og svarer på spørsmål. Guide koster kr 2500 pr gruppe.
Om en ikke ønsker egen ølguide har vi utarbeidet skriftlige foldere på 4 sider til hver smaking som hver deltager får utlevert. Dette fungerer jo og glimrende, og smakingen blir gjerne da mer sosial ved at en har mer konsentrasjon rundt deltagerne og ikke blir "forstyrret" av en ølnerd som snakker lenge og vel :)

Stacks Image 471Temasmakinger; ( Kr 555)

Norge Rundt
Norske små- og mikrobryggerier gjør det stort for tiden, og vi har lagt opp en tur som viser litt av bredden og mye av kvaliteten i "den nye Norske ølbølgen". Anbefales!
Norden Rundt
Vi tar for oss våre nærmeste øl-land, som har hatt den samme fantastiske utviklingen som oss de siste par årene. Her er det mye smak! Anbefales!
Ølparadiset Belgia
viser litt av spennvidden i belgisk bryggekunst. Vår mest populære tur som ikke skremmer noen, selv om mange får en a-ha opplevelse. Anbefales!
Lokal smaking
Regionen har nå et særdeles godt utvalg av gode bryggerier, kreative bryggere og gode øl, så vi må jo bare nå ha en lokal smaking som viser litt av hva disse har å by på.
Surøl/Lambic
Disse øltypene er blitt populære, i en forlengelse av interessen rundt IPA og fokus på humle. Her er det nye smaker og smakstilsetninger. NY!

Storbritannia Rundt
England er det klassiske Ale landet, og vi tar for oss av de tradisjonelle typene, og får med en nyhet eller to i samme slengen. En lett men smaksrik tur. Syntes du denne er tung får du trimme tungen.

Skreddersøm
Vi setter gjerne opp din egen smaking! Du finner på tema! Vi har hatt "Gassens veg til Europa" og mange andre kjekke utfordringer.
Ta kontaktAdd ons;
Egen Øl-Guide koster kr 2500,-

Flaskeølsmakingene må forhåndsbestilles
Minimum 4 personer


Stacks Image 119
Stacks Image 247

"Planken Kr 425,-"
Ølsmaking gjort enkelt!
Vi har hatt stor suksess med våre ølsmakinger i mange år, men en svakhet er jo at temasmakingene må bestilles på forhånd. På vårt laboratorium har vi derfor utviklet "Planken", en planke med fem hull til half-pint glass. Denne "Planken" kan du da kjøpe helt spontant, uten å ha bestillt, og minimumsantall er her satt helt ned til 1. Siden dette er ett salg, ikke fem, er prisen deretter.
Vi har nå utviklet planken dithen at du fritt kan velge blandt våre 21 fatøl.
Er dere mange, er det jo en fordel å bestille, så er dere sikret bord og!