Litt Informasjon om Ølsmakingene
Alle smakingene består av 5 ølsorter og de blir servert som "halfpint" dvs. 27,5 cl.
Minimumsantall på temasmakingene er 4 personer, og de må bestilles på forhånd.
Du kan regne fra 1,5 til 2 timer på en ølsmaking i moderat tempo.
Alle temasmakingene kan arrangeres med egen Ølguide som følger dere gjennom smakingen, presenterer ølene og svarer mer enn gjerne på spørsmål. Guide koster kr 2500 pr gruppe.
Om en ikke ønsker egen ølguide har vi utarbeidet skriftlige foldere på 4 sider til hver smaking som hver deltager får utlevert. Dette fungerer jo og glimrende, og smakingen blir gjerne da mer sosial ved at en har mer konsentrasjon rundt deltagerne og ikke blir "forstyrret" av en ølnerd som snakker lenge og vel :)

Temasmakinger;

Norge Rundt Kr 460,-
Norske små- og mikrobryggerier gjør det stort for tiden, og vi har lagt opp en tur som viser litt av bredden og mye av kvaliteten i "den nye Norske ølbølgen". Anbefales!
Norden Rundt 475,-
Vi tar for oss våre nærmeste øl-land, som har hatt den samme fantastiske utviklingen som oss de siste par årene. Her er det mye smak! Anbefales!
Ølparadiset Belgia Kr 490.-
viser litt av spennvidden i belgisk bryggekunst. Vår mest populære tur som ikke skremmer noen, selv om mange får en a-ha opplevelse. Anbefales!
Mikrobrygg fra USA 495,-
USA har som Norge hatt en eksplosjon i antall mikrobryggerier, og har satt sine tydelige spor i den generelle utviklingen av "Craft Beer" Her vil du få smake på eksempler på dette.
Surøl/Lambic Kr 485,-
Disse øltypene er blitt populære, i en forlengelse av interessen rundt IPA og fokus på humle. Her er det nye smaker og smakstilsetninger. NY!

Storbritannia Rundt 495,-
England er det klassiske Ale landet, og vi tar for oss av de tradisjonelle typene, og får med en nyhet eller to i samme slengen. En lett men smaksrik tur. Syntes du denne er tung får du trimme tungen.

Skreddersøm
Vi setter gjerne opp din egen smaking! Du finner på tema! Vi har hatt "Gassens veg til Europa" og mange andre kjekke utfordringer.
Ta kontakt


Add ons;
Egen Øl-Guide koster kr 2500,-

Flaskeølsmakingene må forhåndsbestilles
Minimum 4 personer


Stacks Image 119

"Planken Kr 375,-"
Ølsmaking gjort enkelt!

Vi har hatt stor suksess med våre ølsmakinger i mange år, men en svakhet er jo at temasmakingene må bestilles på forhånd. På vårt laboratorium har vi derfor utviklet "Planken", en planke med fem hull til half-pint glass. Denne "Planken" kan du da kjøpe helt spontant, uten å ha bestillt, og minimumsantall er her satt helt ned til 1. Siden dette er ett salg, ikke fem, er prisen deretter.
Vi har nå utviklet planken dithen at du fritt kan velge blandt våre 21 fatøl, og lese om ølene i vår egen "ølapp"!
Er dere mange, er det jo en fordel å bestille, så er dere sikret bord og!
Planken kan og kombineres med egen Ølguide til kr 2500 pr arrangement.