Dark Horse Boffo Brown Ale

Michigan-bryggeriet
Dark Horse Brewing Company er et nytt bekjentskap på Cardinal, og vi spår allerede at det vil bli tatt godt imot, om bare importøren vil sørge for jevnlige forsyninger. Deres Boffo Brown Ale får en ellers kurant brown ale som Newcastle Brown til å framstå som det reneste "sotlevatnet" i sammenligning. Men ølstilen tro er det malten snarere enn humlen som står i fokus her.
Meget mørk brun farge, nesten svart. Høyt til moderat lysebrunt skum.
Fin maltpreget aroma med toner av karamell og brunt brød.
Smaken er distinkt maltpreget med toner av karamell og brunt brød igjen, uten at den blir for søt. Lav bitterhet. Nøtteaktig avslutning.
 

Dark Horse Sapient Trip AleMichigan-bryggeriet Dark Horse Brewing Company har med sin Sapient Trip Ale laget et øl i belgisk trippel-stil, gjæret med trappistølgjær. På etiketten har de fortsatt med "mannen med ljåen" fra en tidligere øletikett, bare at nå har han blitt til "mannen med postkassen". Jaja, amerikansk humor ... 
Uklar brunlig farge på ølet, moderat til lavt hvitt skum.
Sterk søtlig aroma med toner av hvitt kandisukker, belgisk overgjær og forskjellige krydderier.
Moderat kullsyre i glasset, men nok til å gjøre ølet friskt og behagelig å drikke. Smaken er ikke så søt som aromaen kan få en til å vente, den sødmen som er der er faktisk bra balansert mot et fint krydret preg (bl.a. kryddernellik) og en distinkt og tørr humlebitterhet i avslutningen.
Jo, dette er gode saker!