Integrated Bottling Solutions

Grim Reaper Bitter

freeminer_grim_reaper

Grim Reaper Bitter representerer igjen en engelsk bitter som markedsføres av Integrated Bottling Solutions, men det reelle bryggeriet skal være Freeminer i Gloucestershire.
"The grim reaper" er den engelske betegnelsen på "mannen med ljåen", en herre vi helst vil unngå å stifte bekjentskap med altfor tidlig. Og med moderate 4,0% alkohol  vil du trenge noen stykker av denne før du får hallusinasjoner om mannen med ljåen ...
Grim Reaper er flaskekondisjonert. Dyp gylden til brun farge, svakt disig, med et moderat hvitt skum. Behagelig humlet aroma med toner av blomster, også noen toner av malt og korn. Smaken er moderat fruktig og svakt syrlig, og har også toner av malt med et streif av karamell. Noe humlebitterhet i avslutningen og ettersmaken. En lettdrikkelig og grei "session" bitter.

Old Slap & Tickle

-967
Old Slap & Tickle, igjen en engelsk bitter fra Integrated Bottling Solutions. Etiketten antyder at dette er et øl for de lettere sado-masochistiske blant oss, men verken alkoholprosenten eller prøvesmakingen har overbevist oss om at antydningen er berettiget ...
Rav til brun farge på ølet, moderat men varig skum.
Både aromaen og smaken har et moderat preg av "støvet" malt. Humlen som vi antok skulle pirre smaksløkene på utfordrende vis er bare svakt til stede. Tørr og "støvet" avslutning.
Dette er en en grei og lettdrikkelig standard bitter, bevares, men ikke helt den smaksutfordringen den burde vært.