Nøisom Grumpy Dane Guarana Gose

nøisom_grumpy_dane


Fra Nøisom Craft Beer i Fredrikstad kommer denne Gose-varianten med Guarana. Det var bryggeriets danske medarbeider som maste lenge om at de måtte brygge en Gose, derav navnet Grumpy Dane.
Disig blekgul farge på ølet, lavt hvitt skum.
Aroma av melkesyre, sitroner og guaranaekstrakt, et hint av sjøvann.
Meget sur smak, særdeles rikelig med melkesyre, guaranaekstrakt og salt.

Nøisom Brown Ale

Unknown

Nøisom Craft Beer i Fredrikstad ble startet av folk med solid hjemmebryggerbakgrunn, og de beste ølene deres hører avgjort hjemme i eliteskiktet.
Deres Brown Ale er så fersk at vi måtte legge den inn på RateBeer selv!
Mørk brun farge på ølet, lavt beige skum. God aroma av brun og røstet malt, hint av lakris.
Smaken har tydeligere røstede toner enn de fleste brown ales, maltpreget men ikke søt. Toner av mild kaffe og lakris.
Moderat men godt merkbar humle i avslutningen. Jeg ville ikke ha protestert om bryggeriet hadde valgt å kalle denne en "brown porter". Behagelig å drikke!

Nøisom Brown Ale (fat)

Cardinal Pub Stavanger

Nøisom Craft Beer i Fredrikstad ble startet av folk med solid hjemmebryggerbakgrunn, og de beste ølene deres hører avgjort hjemme i eliteskiktet. Deres Brown Ale er så fersk at vi måtte legge den inn på RateBeer selv!
Mørk brun farge på ølet, lavt beige skum.
God aroma av brun og røstet malt, hint av lakris.
Smaken har tydeligere røstede toner enn de fleste brown ales, maltpreget men ikke søt. Toner av mild kaffe og lakris. Moderat men godt merkbar humle i avslutningen. Jeg ville ikke ha protestert om bryggeriet hadde valgt å kalle denne en "brown porter". Behagelig å drikke! 

NA 5,8%

Nøisom Black IPA (fat)

Cardinal Pub Stavanger

Denne Black IPA fikk vi første gang smake i bryggerilokalene til Nøisom Craft Beer på industriområdet Øra i Fredrikstad. Det var et øl vi falt for umiddelbart, så da er vi selvsagt fornøyde med å ha fått det på fat på Cardinal. 
Svart farge på ølet altså, moderat kremig beige skum.
Behagelig aroma, milde røstede toner, preg av humle med hint av furu.
Smaken er også "smooth" og meget behagelig, igjen milde røstede toner med hint av kaffe, og et fint humlepreg gjennom det hele, furu / harpiks i ettersmaken, uten å bli for bitter. Et harmonisk og vellykket produkt fra dette nye tilskuddet til norsk håndverksbryggeriflora!

77/33 6,3%