Carlow O´Hara´s Irish Pale Ale


Jo, O'Hara's Irish Pale Ale er ganske riktig brygget i County Carlow, Irland, men stilmessig er den nå en "amerikansk" pale ale, mer enn noe særegent irsk.Det er tørrhumlet med amerikanske Cascade og Amarillo
Gylden farge på ølet, høyt og varig hvitt skum.
Sterk fruktig / sitrusaktig aroma av amerikansk humle, noen hint av råtnende appelsinskall også.
Smaken er også sitruspreget og "saftig", med en skikkelig bitterhet i avslutningen.
Smaker godt!

Carlow O'Hara's Irish Stout
O'Hara's Irish Stout (også kjent som Celtic Stout) fra Carlow Brewing Company har moderat alkoholstyrke, men likevel rikelig med smak.
Fargen er svart (vel, meget mørk brun), med et meget bra og kremig lysebrunt skum, som etterlater et fint "kniplingsbroderi" i glasset.
Riktig god røstet og kaffelignende aroma, med noen toner av uraffinert rørsukker.
Smaken dreier seg fullt og helt om røstet bygg med kaffetoner, kanskje ikke spesielt kompleks, men likevel meget god. Tørr ettersmak.
Om du er en av Cardinals mange Guinness-entusiaster, skal du få lov å fortsette med det, men vi anbefaler deg likevel å prøve O'Hara's Irish Stout også. Du vil neppe bli skuffet.
 

Carlow O'Hara's Irish RedFra
Carlow Brewing Company kommer O'Hara's Irish Red, en ale med moderat alkoholstyrke som vi gjerne anbefaler for dem som ikke vil ha altfor mye bitterhet, samtidig som den er smakfull nok til at også ølentusiastene svelger unna uten å mukke.
Kastanjenøttfarget øl, flott kremfarget skum.
Moderat aroma av malt og karamell.
Maltpreget smak med noe toffee og toner av karamell, uten at ølet er særlig søtt. Såpass med humlebitterhet at den er godt merkbar og balanserer ølet, men dominerer altså ikke.
Lettdrikkelig og grei!