Nyttfra Venner av Nøgne Ø


Hei, Venner av Nøgne Ø!

Mye nytt skjer ved vårt favorittbryggeri på Rygene. Aktiviteten nå i begynnelsen av 2010 er stor, og mye godt er i vente. Her er en liten oppdatert nyhetsmail.


--
Årsmøte - Venner av Nøgne Ø
Venner av Nøgne Ø inviterer til årsmøte på Patricks Pub onsdag 10/3-2010 kl. 20.00. Vi får besøk av Sean fra Nøgne Ø som vil informere oss litt om hva som skjer på bryggeriet. I tillegg har han lovet en liten smaksprøve på selveste Nøgne Ø Red Horizon. Medlemmer og andre interesserte er hjertelig velkommen. Les mer på http://www.venneravno.com

Les mer...

Nytt fra Venner av Nøgne Ø


Hei, Venner av Nøgne Ø!

I et fortsatt vinterkledd land har mange av oss nå besøkt vinmonopolet for å få tak i noen av de 25 nye ølene som ble lansert i januar. I dette slippet er som nevnt Nøgne Ø representert med Imperial Brown Ale og Tiger Tripel. Kjenner du forresten til historien til Nøgne Ø? http://www.venneravno.com/nogneo_htm/historie.htm

Les mer...

Nytt fra Venner av Nøgne ØGodt nytt år, venner av Nøgne Ø!

Etter å ha lagt bak oss ribbe, medister, pinnekjøtt, lutefisk, torsk og kalkun sammen med diverse gode øl er det en glede å få ønske godt nytt år til alle. Om de neste månedene tilbringes på ulike helsestudioer med dårlig samvittighet vites ikke. Og ikke spiller det noe rolle. De fleste har vel fått tilgang til de ulike juleølene og dermed har hatt en fin julefeiring med edle øldråper i glassene. Etter at den siste nyttårsraketten har sagt ”pang” står vi helt plutselig

Les mer...

Nøgne Ø Brygger i Finland


Det kompromissløse bryggeriet fra Grimstad, Nøgne Ø, har vært i Finland og brygget 200 fat med juleølet ”God Jul”.  Nøgne Ø har solgt mye av sitt flaskegjærede spesialøl til finnene det siste året, og er listet med hele 5 ulike typer ale på finnenes vinmonopol Alko.

Les mer...

Sigmund besker Nøgne Ø

Nøgne ø

Som Cardinals utsendte representant forsøkte jeg å opptre "at my best behaviour" under en fantastisk øl-relatert weekend i Grimstad.
Kjørte ned på fredag og sluttet meg til andre aktive medlemmer av "Venner av Nøgne Ø" (VANØ) og RateBeer på Bie Appartments. Etter en prøvesmaking av noen få eksotiske øl, var det oppsatt buss (som også hadde med VANØ-medlemmer fra Kristiansand) til bryggeriet Nøgne Ø, som nå holder til i flotte lokaler i gamle Rygene Kraftstasjon.

Les mer...

Ølkulinarisk aften på Måltid

Ølkulinarisk måltid på Måltid

Deres ydmyke ølbokskribenter Sigmund Melberg og Tom Blomberg Erichsen hadde den store glede å få ta del i Venner av Nøgne ø´s Ølkulinariske aften på restauranten Målid i Kristiansand lørdag 17/3.
Er du i Kristiansand bør du virkelig besøke dette stedet. Her er råvarer og kompetanse satt i fokus og system.

Les mer...