God Jul fra oss på CardinalCardinal ønsker alle sine kunder og andre forbindelser en riktig god jul!
Vi er gjennom det verste nå, kun fredag med fullt bestillt i både pub og bar fra tidlig på ettermiddagen står igjen, så roer det hele seg ned til normale tider, og forhåpentligvis en stille og rolig julehelg. Det har vært noen travle, men kjekke måneder.
Vi får som tidligere nevnt inn litt ekstra forsyninger av begge Ægir sine juleøl på fat, og skulle da også ha godt juleøl i romjulen. Om de tre fatene med Nøgne Ø Special Holliday Ale varer helt til den store kvelden kan vi ikke love.

Les mer...

Den Store Juleøltesten siste infoVi er så godt som ferdig med listen over øl du fritt kan velge i på søndagens store juleøltest, og foreløpig er vi kommet opp i 61 typer.
Det kan jo ennå slenge en og annen inn dørene før søndag.
9 typer akkevitt vil vi også by på, samt mye snadder snacks.

Så da er det bare å finne fram blådressen og ta bussen til by´n.

Ølliste;


KLIKK LES MER FOR ØLLISTEN.

Les mer...

Sigmund besker Nøgne Ø

Nøgne ø

Som Cardinals utsendte representant forsøkte jeg å opptre "at my best behaviour" under en fantastisk øl-relatert weekend i Grimstad.
Kjørte ned på fredag og sluttet meg til andre aktive medlemmer av "Venner av Nøgne Ø" (VANØ) og RateBeer på Bie Appartments. Etter en prøvesmaking av noen få eksotiske øl, var det oppsatt buss (som også hadde med VANØ-medlemmer fra Kristiansand) til bryggeriet Nøgne Ø, som nå holder til i flotte lokaler i gamle Rygene Kraftstasjon.

Les mer...