ØlApp

electric-book1

Elektrisk Ølbok på en telefon nær deg!
Vi har i to år jobbet på vårt laboratorium med en elektrisk drevet Ølbok i form av en øl app, og vi er nå kommet så langt at alle øl er lagt inn, og de siste funksjoner puttes på plass.

For å manøvrere unna prikkette farvann, vil appen kun vise priser når du befinner deg innaskjærs rundt Cardinal, men alt annet kan i ro og mak studeres på andre verdenshav.
Vi har lagd en liten veldig forenklet ølvelger der du kan prøve lykken, et søkefelt der du kan søke i tags vi har lagt inn på hvert øl eller, bla i boken under våre vanlige kategorier.

Et par små bugs er det!
-Om du vil søke på f.eks ”Amarillo” vil alle søkeresultat forsvinne når du har skrevet 3 bokstaver, for så å dukke opp igjen når du har skrevet hele søkeordet.

-Når du velger å gå tilbake, havner du på forsiden igjen.

Planer;
Ølene som viser vil på sikt bli integrert mot vårt logistikksystem, slik at kun øl tilgjengelig vil vise.

For å manøvrere unna prikkette farvann, vil appen kun vise priser når du befinner deg i farvann umiddelbart rundt Cardinal.... Men allt annet kan i ro og mak studeres på andre verdenshav.
Vi har lagd en liten veldig forenklet ølvelger der du kan prøve lykken, et søkefelt der du kan søke i tags vi har lagt inn på hvert øl eller, bla i boken under våre vanlige kategorier.
Du kan registrere favoritter, og vi har en egen folder for våre siste øl!

Appen ligger på Ølapp.no, men er og tilgjengelig fra vår hjemmeside.

Vi skjemmer dere bort!

Enjoy!

Ølapp.no can be written olapp.no

Cardinal Lucius

Kardinal_Lucius_Mitspielerbild

Vi hedrer Cardinal Lucius (1100 - 1185) på vår egen måte, og som det står om ham;

Lucius is a man blind to the world but is "looking right into your soul." He hates the religious players in the game, as he thinks he is the only one called by God!

Sterkt!

Nytt "egendesignet" fatøl

DSC00646


Vi hadde 13. August i fjor besøk av en av verdens mest kjente bryggere, Mikkel Borg Bergsø, også kjent som Mikkeller, og ut på kvelden diskuterte vi muligheten av at han kunne brygge et eget øl til oss med utgangspunkt i Sigmund sine ideer. Dette sa han ja til, og uten at vi her har lov til å si hvor det er brygget eller hva det heter, kan vi vel nevne at noen paller i dag kjøres ut til vårt fjernlager.
Det skal bli spenende å smake uansett!

Her er hva vi spurte om 15/8;

Hei Mikkel!

Og takk for sist! :)

Tenkte på muligheten av en pale ale rundt 5,6% med engelsk palemalt, amerikansk eller newzealandsk humle, og sitrongress (lemongrass) og fersk ingefær - nok til å gi en tydelig smak av sitrongresset og en behagelig "brenning" av ingefæren, uten å bli for ekstremt. Middels tørr og frisk, men likevel med LITT restsødme i behold.

Dette er jo ikke så detaljert, men så er vi ikke bryggere heller..  Kan vi overlate finpussen til dere?

mvh

Tom

Nytt Kjølerom

IMG_2723


Vi har omsider fått ferdig vårt etterlengtede kjølerom i puben. Mer orden og lettere å finne varene er en fordel, langt mindre strømforbruk en annen.
Fatølet blir nå stående kjølt, noe som gir mindre skumproblemer! Totalt sett en nyttig investering, selv om det har tatt sin tid. Det viktigste var dog å få plass til mer øl. Vi har nå fyllt opp med godsaker du finner i den nye ølboken, og dette er bare begynnelsen. Vi kan nå ekspandere videre fra de ca 560-590 sortene de gamle kjøleskapene begrenset oss til.

Vi har nå fått inn flere tusen liter av hvert av ølene Cardinal Sin, Cardinal IPA, Cardinal Chocolate Chili Stout og Cardinal Lucius, i tillegg til et femtitalls andre fatøl fra fjern og nær. Så rommet skal få kjørt seg med kvalitetsøl!