Ølkulinarisk aften på Måltid

Ølkulinarisk måltid på Måltid

Deres ydmyke ølbokskribenter Sigmund Melberg og Tom Blomberg Erichsen hadde den store glede å få ta del i Venner av Nøgne ø´s Ølkulinariske aften på restauranten Målid i Kristiansand lørdag 17/3.
Er du i Kristiansand bør du virkelig besøke dette stedet. Her er råvarer og kompetanse satt i fokus og system.





Deres ydmyke ølbokskribenter Sigmund Melberg og Tom Blomberg Erichsen hadde den store glede å få ta del i Venner av Nøgne ø´s Ølkulinariske aften på restauranten Målid i Kristiansand lørdag 17/3.
Er du i Kristiansand bør du virkelig besøke dette stedet. Her er råvarer og kompetanse satt i fokus og system.
Har du lyst på en uforglemmelig aften, meld deg inn i “Venner av Nøgne Ø” og vent på neste års gilde!  Bedre enn dette blir det bare ikke!
Denne kvelden var jo litt spesiell, da alle 8 retter var tilberedt med, og servert med, øl fra Nøgne Ø. I pausen (!) ble vi servert prøver fra Håndbryggeriet i Drammen, bla Norwegian Wood.  Håndbryggeriet blir forøvrig å finne i våre glass fra neste uke.

Menyen på Måltid denne kvelden var som følger;
-Kyllinglevermousse med ølgele, servert med Nøgne Ø Påskeøl
-Blåskjell dampet med Wit, servert med Nøgne Ø Wit
-Appelsin og fenikkelgravet laks, servert med Nøgne Ø Saison
-Hjortecarpaccio servert med Nøgne Ø Julesnadder.
-Okseragu med okse indrefilet, servert med Nøgne Ø Imperial Brown Ale
-Stilton servert med Nøgne Ø Amber Ale
-Porterparfait med porterkaramell, servert med Nøgne Ø Porter
-Sjokolade Petit Four, servert med den nye Nøgne Ø Dark Horizon.
Har du lyst å prøve selv, kan du sikkert ta kontakt med det hyggelige vertskapet på Måltid for gode råd, eller enda bedre; ta med en haug gode venner og bestill samme pakken!
 
Sikkert er det at dette måltidet på Måltid stod det respekt av!  I alle henseender!
Sigmund og Tom takker for en fantastisk kveld!!