Nytt fra Venner av Nøgne ØGodt nytt år, venner av Nøgne Ø!

Etter å ha lagt bak oss ribbe, medister, pinnekjøtt, lutefisk, torsk og kalkun sammen med diverse gode øl er det en glede å få ønske godt nytt år til alle. Om de neste månedene tilbringes på ulike helsestudioer med dårlig samvittighet vites ikke. Og ikke spiller det noe rolle. De fleste har vel fått tilgang til de ulike juleølene og dermed har hatt en fin julefeiring med edle øldråper i glassene. Etter at den siste nyttårsraketten har sagt ”pang” står vi helt plutseligGodt nytt år, venner av Nøgne Ø!

Etter å ha lagt bak oss ribbe, medister, pinnekjøtt, lutefisk, torsk og kalkun sammen med diverse gode øl er det en glede å få ønske godt nytt år til alle. Om de neste månedene tilbringes på ulike helsestudioer med dårlig samvittighet vites ikke. Og ikke spiller det noe rolle. De fleste har vel fått tilgang til de ulike juleølene og dermed har hatt en fin julefeiring med edle øldråper i glassene. Etter at den siste nyttårsraketten har sagt ”pang” står vi helt plutselig i den harde hverdagen igjen med 5 dager på og 2 dager av. Gi ikke opp. Snart er det vinterferie.


--
Nøgne Ø på vinmonopolet i januar
Det er et fantastisk ølslipp som vinmonopolet presenterer nå i januar med hele 25 nye øl. I dette slippet stiller Nøgne Ø med to øl: Imperial Brown Ale og Tiger Tripel. Les mer her:
* Nøgne Ø Imperial Brown Ale: http://ratebeer.webs.com/no1.htm
* Nøgne Ø Tiger Tripel: http://ratebeer.webs.com/no2.htm

--
Nøgne Ø på International Green Week i Berlin
Som tidligere nevnt i vårt nyhetsbrev har Nøgne Ø i samarbeid med Innovasjon Norge, Slakter Jens Eide i Lillesand og Agder Brenneri (K.G. Puntervold AS) i Grimstad gått sammen for å presentere seg for det europeiske markedet. Dette kan du se på web-TV fra NRK Sørlandet her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/592930
(Dobbelklikk for stor skjerm og spol fram til 12:48)
Les mer om samarbeidspartnere her:
http://www.innovasjonnorge.no
http://www.slaktereide.no
http://www.agderbrenneri.no
http://www.gruenewoche.com

--
Nytt fra Nøgne Ø på Facebook/Twitter
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=247700628435&id=184575019279
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=250982547800&id=184575019279
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=243398001147&id=184575019279

--
Nytt fra Nøgne Ø på YouTube
Tapping av  Jolly Pumpkin/Nøgne-Ø/Stone - Special Holiday Ale
http://www.youtube.com/watch?v=9Gr-BM3AUKA

--
Og vi gjentar - Kåring av årets ølnyheter og bryggeri
NorØl og tilsluttede ølklubber skal være med på å kåre årets ølnyheter og årets bryggeri. Som medlem av Venner av Nøgne Ø har du anledning til å stemme. Avstemningen åpnet 1/1-2010 og avstemmingen kan gjøres her: http://www.ølnytt.no. Gjør din borgerplikt med å gi din stemme. Hvis din nettleser har problemer med denne linken, kan du benytte denne: http://www.garshol.priv.no/norol/2009.html


--
Odd Tom Høgstøl
Venner av Nøgne Ø
www.venneravno.com