Sommernytt på Cardinal

Sommeren er omsider over oss, og vi kan puste ut litt etter et travelt vinterhalvår. Salget har atter en gang gått opp med over 20 %, så det har vært litt å stri med, og godt er jo det.

Lager;
De siste to månedene har gått med til å ferdigstille det nye lageret vårt i 5. etg. Vegger er revet, over 40 nye hyllereoler montert og sist men ikke minst har vi fått montert et kjølesystem som holder godsakene kjølt også på de varmeste dagene. Og fint ble det! En spinnoff er jo at nå er det bare å åpne kontordøren ut i gangen, så blir det levelig også der!Øltårn;
Vi har bestillt 6 nye messing-øltårn fra Alan Courtney i England, hver med 4 tuter, og vi håper å få disse inn i begynnelsen av Juli. Etter en liten periode med trekking av rør og ombygning under bardiskene, skal vi da altså kunne rydde opp litt i jungelen av tårn på disken. Det blir også plass til å utvide tilbudet betraktelig. Som det er nå, har vi mye godt fatøl på lageret, men ikke nok tårn til å få det ut i det tempo vi skulle ønske.

DSC09619


Resultatet vil bli at vi ut i August kan tilby deg over 20 forskjellige fatøl. Blant annet får vi muligheten til å kjøre ennå fler av de norske ølene samtidig, og gjerne i flere varianter. Vi håper dette blir et populært tiltak.